Xandra Schipperheijn 24-03-1972

Studie:
Na de kunstacademie, waar ik afstudeerde als documentairemaker, ontwikkelde ik me steeds meer in de richting van coaching door opleidingen bij de Tsjechov Theater Studio, HDCF Counselling Foundation, Life University (coachopleidingen), Transfergroep (Didactiek en pedagogiek) en Itan (EMDR). Creativiteit en het leren begrijpen hoe mensen zich ontwikkelen zijn twee van mijn grootste passies.

Werk:
Naast mijn zelfstandig werk als coach, ben ik als docent en coach individuele trajecten verbonden aan de Zoomvliet Studio van ROC Westbrabant, waar ik met veel plezier lesgeef in scenario en montage, en jongeren begeleid bij planning, faalangst en sociale vaardigheden.

 
Anderen over Xandra

“Ik vind de rust in jouw coaching fijn. Je waarnemingen maken dat ik helderder krijg wat er gebeurt, het maakt mijn beleving van de dingen lichter"

"Je brengt humor in in de juiste dosis en je gaat lastige dingen niet uit de weg. Je vraagt door en motiveert om verder te kijken dan mijn neus lang is“

“Ik vind het fijn dat ik serieus genomen word met mijn problemen en dat je goed ziet wat mijn sterke en zwakke punten zijn”

“Je maakt een ruimte waarin je elkaar kan horen en verstaan. Je krijgt op een vanzelfsprekende manier belangrijke informatie op tafel”

 
 
Deze website gebruikt cookies.
Ik ben akkoord
x