Coaching voor jongeren

Ik vind het leuk om samen met jou te onderzoeken hoe je (nog) sterker in je schoenen kan staan. Ik werk veel met jongeren op het mbo Audiovisuele Techniek waar ik docent en coach ben, en ik geniet daar erg van. Ik vind het belangrijk je vraag serieus te nemen en te verhelderen, en je zelfstandigheid en eigen wijsheid te ondersteunen ten aanzien van de stappen die je wil nemen.

Soms is die vraag eenvoudig; je wil bijvoorbeeld beter leren plannen of een gezonder slaappatroon ontwikkelen. Soms is het ook complexer; je bent ontevreden en twijfelt over je keuzes, maar het is moeilijk om te zien waar je moet beginnen. Ik faciliteer graag een proces waarin een nieuw uitgangspunt helder voor je kan worden en je meer ruimte kan gaan ervaren.

 
 
 
Hoe werk ik

Ik probeer heel precies te kijken naar wat er nodig is voor jou, en dat staat los van een methode of gesprekstechniek. Als ik bijvoorbeeld met je werk aan faalangst, en het blijkt dat de kern is dat je het moeilijk vindt van samenwerking te genieten, dan kijken we wat we daarin voor je kunnen doen. En als we werken aan planning of ordening, en je komt er achter dat je helemaal niet wil structureren omdat je liever vrij blijft, dan is dat een deel van het werk.

Ik werk kortom liever met het geheel van wie je bent dan alleen aan de symptomen waar je last van hebt; zodat je krachtiger kan omgaan met hoe je bent en waar je je in wil ontwikkelen.

 
 
 
Deze website gebruikt cookies.
Ik ben akkoord
x