gewoonTE

Het doorbreken van een patroon wat zich in het lichaam als gewoonte heeft vastgezet, vraagt om een ondersteunende, onderzoekende en grondige aanpak. In dit traject werk ik samen met Marcel Davids, masseur en specialist op gebied van lichamelijke verzorging en voeding. Wij wisselen waarnemingen uit en stemmen het traject af op wat past bij jou als individu.

Een verslavende gewoonte is een automatische beweging naar iets wat je houvast, verdoving, schijnbare rust of verheffing geeft. Eigenlijk kom je steeds bij dezelfde grens, waarop je kan kiezen tussen wakker handelen of slaapwandelend voortgaan op de bekende weg. Omdat deze bekende weg zich fysiek zo sterk heeft ingegroefd, ben je hem vaak al ingeslagen voordat je er erg in hebt. De dwang die hiervan uit gaat kan erg ontmoedigend zijn.

Een verslavende gewoonte verbergt juist daarom een grote individuele potentie. Met deze brede aanpak op zowel fysiek gebied als op mentaal, emotioneel en individueel niveau, onderzoeken we graag met jou hoe je toegang kan krijgen tot deze kracht.

Marcel Davids

Ik faciliteer graag herstel van het lichaam, fitheid en energie. In dit traject werk ik met:

- Massage
- Bewustmaken van symptomen en spanningen die verband houden met de gewoonte
- Eenvoudige oefeningen om werkelijk uit te rusten, ontwikkeld door it fit’s
- Voedings- en bewegingsadvies op maat
- Homeopathie indien gewenst en nodig

En ik werk In dit traject graag met:

- Het verhelderen van de innerlijke beweging achter de gewoonte
- Onderzoeken van emoties en overtuigingen rondom de gewoonte
- Met precieze aandacht erkennen wat er in je leeft en wat je nodig hebt

Het traject begint met een coachingsgesprek met mij. De tweede afspraak is bij de Aanpak. Marcel en ik wisselen daarna pas informatie uit, zodat we allebei ‘blanco’ starten. Tijdens de volgende afspraken stemmen wij steeds onze waarnemingen af.

We gaan uit van een traject van drie maanden, waarin zes a zeven coachingsgesprekken en zes massages / gezondheidsadviesgesprekken, maar dit is steeds in overleg en kan worden aangepast aan de individuele behoefte.

 
Deze website gebruikt cookies.
Ik ben akkoord
x